Send an e-mail T   +32 9 310 96 60

Narrative spaces

About

Ad Random creëert interieurs en focust zich op vormgeving zonder onderscheid te maken tussen grote en kleine projecten. Hospitality, retail, showroom, pop-up store of gewoon moeilijk onder te brengen in een hokje? In alle openheid zoekt Ad Random naar de ideale narrative space een plek waarin u zich goed voelt, waarin de wanden, objecten en meubels perfect met elkaar rijmen. Een ruimte met eigenheid die oplossingen biedt en tegelijkertijd een verhaal vertelt. Het verhaal van u persoonlijk, uw business of uw brand.

 Ad Random

De Ad Random-aanpak: 

 

Is getekend door een analoog/digitaal ontwerpproces. Potlood en pen zijn onmisbaar en maken de plannen tastbaar. Schetsen en maquettes op maat van uw persoonlijke look en feel geven een inzicht in uw interieurdesign.  Daarnaast brengen digitale, visuele voorstellingen ons stap voor stap in de juiste richting naar datgene wat u altijd in gedachten had. Zonder rush, maar met de juiste dynamiek en timing.

Guillaume Van Moerkercke is het gezicht en de interieurvormgever van Ad Random. De samenwerking met een vast freelancerteam en partners uit verschillende disciplines resulteert in een collectief, energiek werkproces.

Muziek is hierbij een essentieel onderdeel. Zo durven de karakteristieke tonen van de lievelingsartiesten wel eens binnensluipen in hun narrative spaces. Denk: het zuinige minimalisme van James Blake, de warme soul van Al Green, de evenwichtige subtiliteit van Gregory Porter, de vinnige rock’n roll van Queens of the Stone Age. Niet alleen muziek, maar ook andere kunstvormen zoals fotografie, design, film of illustratie vormen een kruisbestuiving met de Ad Random-ontwerpen.

Hiernaar refereert de RANDOM in de naam van het bureau: trends opvolgen en inspiratie halen uit verschillende kunstdisciplines leidt tot toevallige ontdekkingen. En die vinden hun weg naar ieder nieuw interieur.

Colofon:
 

Guillaume Van Moerkercke:
founder & creative director
 

Björn Mervilde:
partner & sales
 

Sven Stas
project manager & designer
 

Marieke Bolle:
copywriter & communicator
 

Sam Smekens:
graphic designer
 

Deel deze post

Wait a minute, there’s more
Crossover

Screws - Nils Frahm

Wat Ad Random heeft beïnvloed per project, vindt u telkens terug bij de CROSSOVER-rubriek.
Screws - Nils Frahm Ad Random
communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics