Send an e-mail T   +32 9 310 96 60
22

Eskimo

Office

So happy together (work in progress)

Als er een gebouw is in Gent dat naast het Middeleeuwse stadscentrum een pure historiek heeft, dan is het wel de Eskimofabriek. Gebouwd in de negentiende eeuw en de thuishaven van het gerenommeerde textielmerk Eskimo. Nu is het al jaren gekend als locatie voor de mooiste events van de stad. Nu gaan ze nog een stapje verder. Het pand zal een extra functie krijgen door de komst van een nieuw bedrijvencentrum.

  • Gent
  • Concept
  • Offices

Leestijd 0'32"

rendering visualisatie  Ad Random
concept moodboard Ad Random
rendering visualisatie  Ad Random

Ad Random is in volle ontwikkeling om deze site om te toveren tot een plek waar bedrijven dagelijks kunnen opereren en met elkaar in contact treden. Het concept is simpel: geef de Eskimofabriek de look en feel van een marktplaats, zoals je er in Gent zoveel hebt. De focus zal liggen op samenwerking, samenhorigheid, vertrouwen scheppen en een aangename setting creëren waarin ondernemers zich thuisvoelen.

Close to home, so happy together. To be continued!

Deel deze post

Wait a minute, there’s more
rendering visualisatie  Ad Random
Crossover

The Truman Show_Peter Weir (1998)

Jim Carrey incarneert een man die compleet in isolatie leeft. Zijn wereld wordt gecreëerd voor hem, hij heeft totaal geen zeggenschap in wat er zal gebeuren. Zelfs zijn vrouw wordt voor hem gecast. Deze extreme vorm van reality-tv kent zijn uiting in een setting waarin Truman Burbank als een marionet fungeert. De touwtjes heeft hij zelf nooit in handen. Voor het ontwerp van Eskimo, waarbij de gehele ruimte als een soort miniversie van Gent wordt opgevat, dook het decorprincipe van deze film meermaals op als inspiratie. Minus het Big Brother-gehalte, weliswaar.
The Truman Show_Peter Weir (1998) Ad Random
concept moodboard Ad Random

_ Meer projecten

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics