Send an e-mail T   +32 9 310 96 60
16

#123BOX

Random studio

REFLECTION

Inside Out gaf drie Belgische interieurarchitecten carte blanche om een samenhangende, driedelige moodbox te ontwerpen. Dankzij een samenspel van lichtintensiteit, texturen en objectcreatie laat elke box een verschillende indruk op je na, waardoor je als bezoeker op het einde een wervelende journey hebt meegemaakt.

 Ad Random
 Ad Random
 Ad Random

Bij het binnenkomen wil Steven Vercruysse je meteen met de neus op de feiten drukken: interieur is door sociale media uniformer geworden. Iedereen streeft ernaar om het ‘juiste’ design in huis te halen om volgers te scoren en de eigen online persoonlijkheid vorm te geven. Deze installatie stelt ons copycatgedrag in vraag, en interpreteert hoe onze ‘share en like’-cultuur een directe invloed heeft op design en interieur.

In de box van Guillaume Van Moerkercke kan dit besef langzaam tot je doordringen. In deze pure, gestileerde omgeving keer je terug naar de essentie: jezelf. Dankzij het materiaalgebruik creëert hij een moment in tijd en ruimte om de confrontatie met je persoonlijkheid op te zoeken en hierover te reflecteren.

De derde box van Pieter Thooft geeft je de kans om alle opgedane indrukken een plaats te geven in een donkere, intieme setting. Een zwevend object trekt hierin de aandacht, en zal je triggeren om de ruimte op een andere manier te beleven. Thooft schept een rustgevende plek die beschut aanvoelt, vooraleer je terug uit de box stapt en de beurs gaat ontdekken.

Deel deze post

Wait a minute, there’s more
 Ad Random
 Ad Random
 Ad Random
 Ad Random
 Ad Random
 Ad Random
 Ad Random
 Ad Random

_ Meer projecten

communicatie en grafisch ontwerp door communicatiebureau Lavagraphics